Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
AJANVARAUKSET JA  TIEDUSTELUT:
 
Tanja Soila
gsm 045-310 9550
tanja@natursole.net
homeopatia, iirisanalyysi,
meridiaanihieronta, energiahoito,
akupunktio,
kiinalainen lääketiede,
ratkaisukeskeinen lyhytterapia 
 Tanja ottaa vastaan ma-pe, la sop.mukaan 
 
Irja Laine
gsm 044-074 5620
irja.laine@gmail.com
irja@natursole.net
Klassinen hieronta, vyöhyketerapia,
vauvahieronta
Irja ottaa vastaan tiistaisin
 
 
Joni Paavilainen
gsm 050-5358557
joni@natursole.net
Kansanparantaja,
jäsenkorjaus,
akupunktio,
kiinalainen lääketiede
Joni ottaa vastaan keskiviikkoisin.
 
Terttu Saksala
gsm 040-5899862
Jäsenkorjaus, vyöhyketerapia,
aromaterapia
 
 
 
 

 

 HOIDOT
 
 
 
  
 
 

 

 

Nyt ajanvaraukset mahdollista myös sähköisesti!

 

Uusi ilme kevääsen nyt kasvoakupuntiolla! Luonnollinen keino hoitaa kasvojen pieniä ilmeryppyjä ja samalla koko keho saa hoitoa! 50e, varaa aikasi Tanjalta 

 

 Valmistuvalle tai koulunsa päättävälle: 

Lahjakortit-osiosta saat

hankittua lahjat kotisohvalta!

 

 

 

HOMEOPAATTINEN KOTIAPTEEKKI

verkkokurssi, kysy lisää tanja@natursole.net

 

 

Haluatko tukea elämäntapojen muuttamiseen tai muissa muutostilanteissa, ihmissuhteisiin, yksinäisyyteen ryhmäohjausta tai pariterapiaa?Ratkaisukeskeinen lyhytterapia , 75e/(45min), pari- ja perheterapia 115e/terapiatunti.Ryhmät 130e. Varaa aikasi Tanjalta,         

045-310 9550, tanja@natursole.net

  

 

 

 

Homeopaatin vastaanotto myös skype-puhelun kautta;

http://homeopatia-tampere.fi/skype-vastaanotto/

 

 

 

Reiki/energiahoito kaukohoitona. Maksu 25e/hlö. Kysy lisää
tanja@natursole.net
tai 045 3109550

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Homeopatia

"Sinun kokemuksesi terveydestäsi on se mikä merkitsee" 

1. käynti 1,5 h, seuraava käynti n. 1 h.

Oletko etsinyt itsellesi tai läheisellesi hoitokeinoa, joka ei rasita elimistöä, vaan hoitaa koko kehon kuntoon pehmeästi. Homeopatia on tällainen hoitomuoto. Sen tehosta kertoo paljon se, että parhaiten se toimii eläimillä ja pienillä lapsilla.Tästä löytyy omakohtaista kokemusta: mm. lapsen korvatulehduskierre saatiin katkaistua kokonaan homeopatian avulla.

 ”Samanlainen parantaa samanlaisen”
Samuel Hahnemann, saksalainen lääkäri, alkoi 1700-luvun loppupuolella huolestua kun niin moni potilas menehtyi silloiseen lääkehoitoon. Hahnemann alkoi laimentaa lääkkeitä ja huomasi että mitä enemmän lääkettä laimensi, sen tehokkaammin se paransi.

 Jo Hippokrates (460 -377 eaa.) mainitsi samankaltaisuuden periaatteen kirjoituksissaan kuten Paracelsuskin (1493-1541). Hippokrates lääkitsi mm. oksentamista antamalla oksennusta lisäävää lääkettä ja Paracelsus paransi ruttotautisia antamalla potilaan taudineritettä leivänpalassa potilaille. Skotlantilaisen lääkäri-kemistin William Cullenin kirjoituksia saksaksi kääntäessään Hahnemann huomasi ohjeet kiniinipuun kuoren käytöstä malarian hoidossa. Hän päätti kokeilla kiniinipuunkuorta itselleen ja havaitsi sen aiheuttavan malarian kaltaisia oireita, kun taas sairaalle annettuna tämä parani nopeasti. Näin hän vaihe vaiheelta kehitti turvallisen ja tehokkaan lääkintämuodon nimeltä homeopatia, (kreikan sanoista homois samankaltainen, pathos kärsimys).

 

Euroopassa ja muualla maailmassa laajalti käytetty homeopatia on turvallinen hoitokeino ihan kaikenikäisille, myös raskausajan vaivoihin suositeltava hoitomenetelmä. Homeopatialla voidaan lääkitä myös eläinten erilaisia vaivoja ja ongelmia. Homeopatian avulla saadaan mm. nostettua vastustuskykyä, allergian hoidossa on saatu hyviä tuloksia, tosin kroonisissa vaivoissa hoito kestää pitempään, koska keho vaatii tällöin aikaa päästäkseen tasapainoon. Tulehduskierteet, vaihdevuosivaivat, ihottumat, koliikkivaivat sekä monenlaisiin muihin vaivoihin on saatu apua homeopatiasta.

Homeopaatti haastattelee asiakkaan erittäin tarkasti, ensimmäinen käynti kestää sen vuoksi noin 1,5 tuntia. Haastattelulla kartoitetaan mahdollisimman laajalti asiakkaan yksilölliset vaivat sekä tottumukset, jotta löydettäisiin oma, yksilöllinen homeopaattinen lääkeaine. Homeopaattisen lääkeaineen on tarkoitus sysätä elimistösi itse palauttamaan tasapaino sekä siten parantamaan sinut kokonaisuutena.Hoidamme myös lemmikkejä.

Otamme sinut myös mielelämme vastaan kun sinulla on akuuttia vaivaa, kuten vaikka flunssan yrittäessä kimppuusi, loukkaantumiset ja traumat, leikkaukseen ja synnytykseen valmistautumiset jne.

Lue potilaskertomuksia

 

 

 

Vastaanotto mahdollista nyt myös SKYPE-puheluna,
katso ohjeet homeopatia-blogistani: