Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
AJANVARAUKSET JA  TIEDUSTELUT:
 
Tanja Soila
gsm 045-310 9550
tanja@natursole.net
homeopatia, iirisanalyysi,
meridiaanihieronta, energiahoito,
akupunktio,
kiinalainen lääketiede,
ratkaisukeskeinen lyhytterapia 
 Tanja ottaa vastaan ma-pe, la sop.mukaan 
 
Irja Laine
gsm 044-074 5620
irja.laine@gmail.com
irja@natursole.net
Klassinen hieronta, vyöhyketerapia,
vauvahieronta
Irja ottaa vastaan tiistaisin
 
 
Joni Paavilainen
gsm 050-5358557
joni@natursole.net
Kansanparantaja,
jäsenkorjaus,
akupunktio,
kiinalainen lääketiede
Joni ottaa vastaan keskiviikkoisin.
 
Terttu Saksala
gsm 040-5899862
Jäsenkorjaus, vyöhyketerapia,
aromaterapia
 
 
 
 

 

 HOIDOT
 
 
 
  
 
 

 

 

Nyt ajanvaraukset mahdollista myös sähköisesti!

 

Uusi ilme kevääsen nyt kasvoakupuntiolla! Luonnollinen keino hoitaa kasvojen pieniä ilmeryppyjä ja samalla koko keho saa hoitoa! 50e, varaa aikasi Tanjalta 

 

 Valmistuvalle tai koulunsa päättävälle: 

Lahjakortit-osiosta saat

hankittua lahjat kotisohvalta!

 

 

 

HOMEOPAATTINEN KOTIAPTEEKKI

verkkokurssi, kysy lisää tanja@natursole.net

 

 

Haluatko tukea elämäntapojen muuttamiseen tai muissa muutostilanteissa, ihmissuhteisiin, yksinäisyyteen ryhmäohjausta tai pariterapiaa?Ratkaisukeskeinen lyhytterapia , 75e/(45min), pari- ja perheterapia 115e/terapiatunti.Ryhmät 130e. Varaa aikasi Tanjalta,         

045-310 9550, tanja@natursole.net

  

 

 

 

Homeopaatin vastaanotto myös skype-puhelun kautta;

http://homeopatia-tampere.fi/skype-vastaanotto/

 

 

 

Reiki/energiahoito kaukohoitona. Maksu 25e/hlö. Kysy lisää
tanja@natursole.net
tai 045 3109550

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

iirisanalyysi

Iirisanalyysi

”Silmäsi ovat elimistösi peili”

Varhaisimmat tiedot terveydentilan kartoittamisesta silmätutkimuksen avulla ajoittuvat tutkijoiden mukaan muinaisiin kaldealaisiin. Ensimmäiset kirjatut viitteet iirisanalyysistä lienevät 1600-luvulta. Seuraavalta vuosisadalta mainintoja löytyy useita. 1700-luvun lopulla julkaistiin Saksassa tutkielma nimeltä Silmä ja sen merkit. Kiinalaisten uskotaan harrastaneen silmäntutkimusta jo varhain ennen ajanlaskumme alkua. Nykypäivän iiristutkimuksen perustajana pidetään unkarilaista Ignatz von Pêczelyä (1822–1911). Tarinan mukaan nuori Ignatz oli seurannut jalkansa loukanneen pöllön silmässä tapahtuneita muutoksia. Linnun parantuessa merkit sen silmissä muuttuivat. Myöhemmin lääkärin ammatissa hän sai varmistuksen siitä, että iiriksessä tosiaan heijastui potilaan sairaus, ja erityisen selvästi tämä näkyi tapaturman aiheuttamien vammojen yhteydessä. Vuosia kestäneiden tutkimusten seurauksena hän kehitti iiriskartan jossa hän jo esitti vasemman ja oikean iiriksen eroavaisuuden. Toisena iiristutkimuksen perustajana mainitaan usein ruotsalainen pastori Nils Liljequist. Menetelmä on yleisesti käytössä Keski-Euroopan maissa, Englannissa ja Amerikassa.

Silmän kautta kulkee 80 prosenttia kaikesta ihmisen keräämästä tiedosta ja kokemuksesta. Aivojen ja hermoston välityksellä iiris on yhteydessä kehon jokaiseen osaan ja elimeen. Häiriö tullessa ihmisen kehoon välittää autonominen hermosto siitä merkin iiriksen topografiaan.

Iirisanalyysi tehdään erikoishiotun suurennuslasin ja lampun avulla ja tarkastellaan silmän värikalvossa, eli iiriksessä olevia merkkejä, jotka kertovat asiakkaan oireitten alkuperästä jotta saataisiin tietää, miten asiakas voisi parhaiten hoitaa vaivojaan sekä tukea omaa terveyttään jatkossa. Iirisanalyysistä hyötyvät eniten ne, jotka ovat kiinnostuneita omasta terveydentilastaan ennen oireiden alkamista. Analyysissä pyritään selvittämään alttius, perimä tai heikkous jo ennen kuin mahdollinen sairaus puhkeaa.

 

http://www.youtube.com/watch?v=KEGX2Kk4EL8